Circle of Leadership tilbyder kurser med stort udbytte

Generelt om vores kurser.

 

Circle har specialiseret sig i kurser, der udfordrer og dygtiggør dig i vanskelige situationer og som befordrer samarbejde og struktur. 

 

Med erfarne undervisere og hands on-undervisning har Circle etableret unikke og levende undervisningsforløb, så organisationer, enkeltpersoner og grupper kan blive klogere på daglig kommunikation, på konflikter og på sig selv i forskellige situationer og miljøer. Praksis er i højsædet, tilsat den teori, som giver mening for de pågældende deltagere.
Du skal ikke spille rollespil, du skal være dig selv, og deltagelsen af skuespillere giver mulighed for at se daglige situationer i nye perspektiver og få afprøvet reaktioner og virkemidler i et trygt og fortroligt miljø. Konkrete cases gøres virkelighedsnære, hvilket medfører illustrative og centrale diskussioner med øget gennemsigtighed og tryghed for alle medarbejdere. 


Slutprodukt
Det er et centralt element, at deltagerne kommer hjem med noget, de kan bruge – og med noget, de rent faktisk får brugt. Implementering og handleplaner i fokus på kursusdagene, og der er altid mulighed for at følge op, både som ren opfølgning og som efterfølgende evaluering . 


Kurserne er mulige at målrette og skræddersy til de muligheder, der eksisterer, i forhold til tid, sted, behov og antal deltagere.

Vores grundværdier omkring faglighed, erfaring og anstændighed vil være klare pejlemærker i kursusforløbet.

Vi er naturligvis altid klar til at svare på spørgsmål og til at uddybe. 

Skriv eller ring til os 

Søren Kiebe - tlf.: 21257694

Carsten Riel - tlf.: 60600708