Styrke og handlekraft for fagprofessionelle

Løsninger og samtaler for private

Circle of Leadership tilbyder forskellige forløb, alle funderet i høj faglighed og indlevelse omkring forskellige former for dialog.

Under og efter et forløb hos os, får du kompetencer og øget bevidsthed om samtaler og deres effekt, både overfor andre og overfor dig selv. Vi står alle i vanskelige situationer på vores arbejde - vidt forskellige situationer, som alle kalder på en faglighed og på os som personer. Lær hvordan du både forener og adskiller påvirkning, faglighed, handlinger og reaktioner med de krav, der stilles, og som du stiller til dig selv. Sådan hjælper vi jer, der hjælper. 

Vi tilbyder uddannelse, kurser, coaching og supervision, hvor omdrejningspunktet er professionel dialog. Vi sætter kompetencer og nærvær højt, og er stærkt funderet i de forskellige kompetencer, der kræves for at kunne tale værdier, have en coachende tilgang, et nuanceret blik på konflikter og på åbenhed omkring problemstillinger og behov. 

Både uddannelse og kurser er up-to-date i forhold til teori, anvendelse og udvikling.

Underviserne er en blanding af interne og eksterne eksperter på områderne, herunder professorer, forfattere og repræsentanter fra erhvervslivet. 

Vi ser frem til at høre fra dig og se, hvad vi kan hjælpe med.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_bb.jpg

Søren Kiebe - Partner

  • Grey LinkedIn Icon

Søren er partner og stifter af Circle of Leadership, og Group Managing Director i Nordic People Group. 

Søren har mere end 25 års ledelses erfaring inden for samtaler i direktioner, finans og ledelse. Desuden har han i mange år arbejdet med Interim, Search og Coaching. Han er certificeret som senior Practitioner, Business Coach. 

 

Han har mange års erfaring med forandringsledelse i organisationer, herunder projektledelse, optimering af økonomifunktionens processer og coaching på ledelses- og medarbejderniveau. Han er certificeret i Reflectors BIG FIVE personality test og Luminalearning Spark test og bruger disse kompetencer sammen med coaching indenfor teamsamarbejde, personlig udvikling og virksomhedsudvikling. 

Med stor erfaring fra større virksomheder, bestyrelsesarbejde og samtaler, er han en værdifuld samtale- og sparringspartner ligesom hans analytiske evner hjælper andre i pressede situationer. 

A6B8EC15-3BA4-4BE4-B839-3AA8A2467CAD_edi

Pia Orloff Houmark - Konsulent

  • Grey LinkedIn Icon

Pia har en bredt funderet, professionel baggrund som ledelsescoach, forfatter, underviser og udvikler. Pia har arbejdet med ledelsesudvikling og personligt lederskab i over 20 år, senest som adjunkt på Diplom i Ledelse ved Københavns Professionshøjskole. Pia har været leder og udvikler af sundhedsfaglig og pædagogisk diplomuddannelse, og arbejdet som specialkonsulent inden for HR-organisationsudvikling med speciale i at opbygge dialogkultur som styrker trivsel og psykisk arbejdsmiljø. Pia arbejder desuden som privatpraktiserende psykoterapeut og coach, med et stærkt fundament i både psykodynamiske, eksistentielle og narrative tilgange til livskvalitet og arbejde.

Uddannelsesmæssigt har Pia gennemført Kierkegaard-studier ved Teologisk Fakultet, er master i filosofisk business coaching MBC, exam. psykoterapeut MPF og cand.scient. i idræt med speciale i jungiansk bevægelsespsykologi. Desuden har Pia en amerikansk kropsantropologisk postgraduate grad CMA og er aut. sygeplejerske.

 

Samlet set giver det Pia en enorm ballast i det daglige arbejde. Hun understøtter idérigdom, empati og struktur på én gang, hvilket kombineret med evnen til at motivere og skabe refleksion og samarbejde åbner mange perspektiver på krav, opgaver og deres mulige løsninger.